Четвер, 28 Березень 2024


На території автозаправної станції в місті Дубно 25 липня міліціонери затримали 19-річного місцевого парубка, який налагодив постачання метамфетаміну в район. Під час проведення оперативної закупки працівники міліції затримали студента юридичного факультету одного із навчальних закладів, який за 1500 гривень збув психотропну речовину масою понад два грами.

На зустрічі з покупцями приїжджав на батьківському автомобілі, безпосередньо у якому відважував та фасував наркотики. У транспортному засобі правоохоронці виявили вагу для зважування наркотику, фасувальні пакети, знаряддя для вживання та речовини, які використовуються для виготовлення метамфетаміну. Все вилучене відправили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

За фактом незаконого збуту психотропних речовин відкрито кримінальне провадження.

Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк до восьми років.

СЗГ УМВС України в Рівненській області

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.