Вівторок, 19 Березень 2024


Вчора у Рівному відбулося чергове засідання робочої групи з питань залучення інвестицій в Рівненську область, де основним питанням було проведення пілотного проекту з впровадження філософії ефективного виробництва “LEAN management”, одним з основних напрямків якого є вдосконалення шляхом постійного покращення, - про це у себе на Фейсбук-сторінці повідомив радник голови облдержадміністрації, голова Рівненської міської організації партії "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ" Олексій Муляренко. 

"Цей спільний проект Рівненської обласної держадміністрації та американської консалтингової компанії “TESLA 2” отримав назву “Програма ефективного розвитку промислового потенціалу Рівненської області.

На моє запрошення, на початку серпня Рівненщину відвідає відомий фахівець світового рівня, президент цієї консалтингової компанії, тренер із США Марк Уоррен. Він навчатиме керівників та фахівців рівненських підприємств як розвивати свій бізнес", - зазначив Олексій Муляренко.

За словами радника голови ОДА загалом візит Марка Уоррена у Рівненську область буде складатися з трьох частин. В першій частині, яка буде реалізовуватись за сприяння облдержадміністрації, він проведе тренінг про застосування інструментів LEAN менеджменту на виробництві. А це, цілий спектр сучасних методів та технологій, що допомагають швидко підвищити продуктивність виробництва і тим самим підвищити ефективність компанії. 

"Саме завдяки LEAN-менеджменту відомі компанії, такі як TOYOTA, Sony, Toshiba, Hitachi та ін., перетворилися із маловідомих в конкурентноспроможні компанії світового рівня", - наголосив пан Олексій.

Олексій Муляренко повідомив, що у другій частині заходу відбудеться дводенний практичний семінар для представників невеликої кількості підприємств, так як для ефективної роботи кількість членів групи не має перевищувати 30-ть осіб. 

А після цього для декількох компаній Марк Уорен проведе 8-тижневий виробничий тренінг безпосередньо на підприємствах, де разом з керівниками та групою топ-менеджерів цих підприємств, вони будуть реалізовувати набуті знання та навички. 

"Варто зазначити, що цей проект вперше реалізовується в Україні. І приємно, що нам вдалося переконати наших американських партнерів провести цей унікальний пілотний проект саме на Рівненщині", - резюмував Олексій Муляренко.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.