Четвер, 28 Березень 2024


Слідчо-оперативна група встановила, що 11 серпня близько 23.50 год. водій автомобіля "Мазда -626" з номерними знаками Федеративної Республіки Німеччини, рухаючись зі сторони м.Сарни в напрямку м.Ковель, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем «MAN 18.413FLS» з напівпричепом «VANHOOL». За кермом вантажівки перебував 39-річний житель Ковеля, який рухався в зустрічному напрямку.

У результаті ДТП водій автомобіля "МАН" отримав тілесні ушкодження, з якими звернувся в Сарненську ЦРЛ. Після надання медичної допомоги його відпустили. А водій легковика та його родина загинули на місці пригоди.

Відомо, що 55-річний чоловік, уродженець Черкаської області, та його 46-річна дружина, уродженка Києва, є громадянами України. Подружжя з квітня 2004 року прийняті на консульський облік Генерального консульства України в м.Мюнхені. Місце проживання та роботи встановлюється.

Обставини цієї аварії, в якій загинув і семирічний хлопчик, встановлюють слідчі слідчого управління області.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.