Четвер, 28 Березень 2024


39-річна жителька Зарічного заявила до міліції про зникнення з її будинку трьох мільйонів 50 тисяч білоруських рублів. Особу, причетну до скоєння кримінального правопорушення, встановили одразу.

Увечері, коли сталася крадіжка, у потерпілої гостювала її подруга, 36-річна місцева жителька. Скориставшись тимчасовою відсутністю господині, зловмисниця ще заздалегідь запримітила у шафі сумку з гаманцем, із якого поцупила сімейні заощадження. Відсутність трьох мільйонів 50 тисяч білоруських рублів (еквівалент чотирьом тисячам 200 гривням) жінка виявила того ж вечора і звернулася за допомогою до правоохоронців.

За фактом відкрито кримінальне провадження та триває досудове розслідування.

Зловмисниця раніше вже була засуджена за аналогічний злочин. Щоправда понесла покарання тоді лише у виді 850 гривень штрафу.

УМВС УКРАЇНИ В РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.