Четвер, 28 Березень 2024


У березні цього року, працівниками прокуратури спільно із УБОЗ УМВС України в області було затримано голову однієї із сільських рад Рівненського району та його пособника при одержанні ними від громадянина неправомірної вигоди в особливо великому розмірі, а саме у сумі 504 тис грн. з метою вирішення питання щодо виділення земельної ділянки площею 0,25 га біля водного об’єкта для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

У результаті розгляду клопотання слідчого, погодженого прокуратурою Рівненської області, Рівненським міським судом застосовано стосовно підозрюваних запобіжний захід – взяття під варту та одночасно визначено розмір застави: сільському голові - у сумі 548 тис грн, його пособнику (приватному підприємцю) – 109 тис грн.

Наразі, прокуратурою Рівненської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт по даному злочину.

За вчинення вказаного злочину передбачена відповідальність у виді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Прес-служба прокуратури Рівненської області

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.