Четвер, 28 Березень 2024


На Рівненському загальновійськовому полігоні триває підготовка військовослужбовців, призваних під час шостої черги часткової мобілізації.

Для якісної і швидкої підготовки особового кладу, програма занять базується на досвіді, що підрозділи оперативного командування «Захід» здобули в зоні АТО. Бійці набувають навиків протидії бронемашинам ворога, долають психологічну смугу перешкод, відпрацьовують техніку надання першої медичної допомоги на полі бою, а також удосконалюють майстерність володіння стрілецькою зброєю і гранатометами.

Після завершення програми підготовки мобілізовані будуть розподілені у підрозділи оперативного командування «Захід» та на ротаційній основі виконуватимуть завдання щодо захисту східних рубежів нашої держави. 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.