Четвер, 28 Березень 2024


Законом України від 17.07.2015 р. № 655-VIII „Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зменшення податкового тиску на платників податків” передбачено, що з 1 вересня 2015 року письмові консультації надаватимуться лише ДФС України, територіальними підрозділами областей та міста Києва. Інші територіальні підрозділи ДФС надаватимуть консультації лише в усній формі.

Важливо, що усі надані письмові консультації підлягатимуть розміщенню протягом 10 днів на сайті контролюючого органу без зазначення реквізитів запитувача податкової консультації.

Крім того передбачено, що консультація, надана в письмовій формі, обов'язково повинна містити опис питань, що порушуються платником податків, з урахуванням фактичних обставин, вказаних у зверненні платника податків.

Таким чином, наданими контролюючими органами консультаціями зможуть користуватися усі платники податку.

ДПІ у м.Рівне

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.