Вівторок, 19 Березень 2024


3 вересня о 18.00, в конференц-залі готелю “Мир”, на прохання підприємців та представників підприємств, які через ту чи іншу причину не мали змоги декілька тижнів тому взяти участь у першому воркшопі з тренером світового рівня Марком Уорреном, ми запускаємо ще один проект по реалізації Lean-менеджменту в Рівненській області, - повідомив радник голови Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко.

За словами Олексія Муляренко організатори трохи змінили програму воркшопу, зробили її більш насиченою та цікавою. Проаналізувавши першу програму-другу зробили більш динамічнішою та ефективнішою. 

3 вересня відбудеться двогодинна презентація з декількома конкретними інструментами Lean-менеджмента та презентація великих можливостей які воно дає для підприємства у напрямку збільшення збуту продукції, збільшення об'ємів виробництва, підвищення якості продукції, оптимізації процесу. 

"Чим наш воркшоп може бути цікавий для будь-якого бізнесмена? В першу чергу тим, що ми можемо йому дати інструменти для збільшення прибутків та по зменшенню видатків", - зазначив Олексій Муляренко.

Як повідомляють організатори заходу, після проведення першого тренінгу вже є певні позитивні результати у тих хто його відвідав. На цей раз буде перший день (3 вересня). Далі другий-третій день (4-5 вересня) відбудеться дводенний воркшоп по вивченню реальних інструментів Lean-менеджменту та отриманню спеціальних знань, володіючи якими компанії просто прирікають себе на успішний розвиток. 

В першу чергу на воркшоп запрошуються керівники компаній, для того аби зрозуміти наскільки це важливо для їхнього підприємства та наскільки швидко це може дати їм позитивні результати. Також важливою є присутність ключових співробітників компаній, щоб разом з керівництвом, в команді, було легше реалізувати програму у себе на підприємстві.

"Найголовніше це те, що після дводенного семінару розпочнеться восьмитижнева програма по практичному впровадженню інструментів Lean-менеджмента на зацікавлених в цьому підприємствах. Для закріплення отриманих знань під час воркшопу, та для того аби уникнути помилок під час впровадження Lean-менеджменту на підприємствах, Марк Уоррен протягом двох місяців житиме на Рівненщині, та працюватиме з декількома підприємствами. Протягом декількох днів в тиждень, він працюватиме з працівниками підприємства та навчить їх застосовувати інструменти Lean-менеджменту.В результаті, підприємства зможуть впровадити, покращити, систематизувати та отримати гарні результати своєї діяльності", - наголосив Олексій Муляренко.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.