П'ятниця, 29 Березень 2024


Марія Конощук, колишній член партії «Батьківщина» і депутат Рівненської міської ради буде балотуватися на місцевих виборах. Про це вона заявила в ефірі телеканалу «Сфера ТВ». Однак не повідомила, від якої політичної сили.

- Моя життєво-громадянська позиція залишилася соціально-активною. І мої перспективи – іду я на чергові вибори чи не йду – я йду на чергові вибори. Я як жила за принципами справедливості, за неї варто боротися, так я не зраджую цього принципу, - заявила Марія Конощук.

Марію Конощук двічі виключали з лав ВО «Батьківщина». Найгучніше – в грудні 2013 року через голосування у так званій «справі садоводів». Нагадаємо, «садоводами» депутатів назвали після того, як вони в закритому режимі проголосували за безплатне надання у власність земельних ділянок на вулиці Київській для індивідуального садівництва родичам, знайомим та друзям міських депутатів.

Разом із Марією Конощук тоді були виключені з «Батьківщини» Володимир Грудницький, В’ячеслав Малашинський, Марія Конощук, Володимир Зиль, Ніна Кімстач, Микола Радько, Любомир Гладун, Ірина Виноградова, Сергій Сидоришин, Юрій Запорожець, Віталій Першогуба, Станіслав Рязанов та Ольга Покальчук.

Нині пані Конощук очолює ГО «Самоврядування Рівненщини».

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.