Четвер, 28 Березень 2024


Одна з найстаріших будівель в Костополі, де в 20-30 роках минулого сторіччя розміщувалася аптека, а сьогодні знаходиться районна дитяча поліклініка (амбулаторія загальної практики сімейної медицини № 2), давно потребувала ремонту, як повідомляє kostopilnews.com.

Нещодавно, розпорядженням голови Рівненської ОДА від 03.08.2015 № 409 «Про внесення змін до переліку об’єктів, за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету, та міжбюджетні трансферти» затверджено 770 000 грн. на реконструкцію приміщення дитячої поліклініки в м. Костопіль, що на вул. Грушевського, 26

Окрім того, трьохсторонньою угодою між Костопільською міською, районною радами та райдержадміністрацією передбачено, що Костопільська міська рада надасть співфінансування об’єкту «Реконструкція приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини №2 на суму 179 000 грн.

Відтак, ремонт дитячої поліклініки у Костополі обійдеться майже у мільйон гривень.

Роботи по реконструкції вже розпочалися і, за словами керівників міста та району, проводитимуться у доволі стислий термін.

 

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.