П'ятниця, 29 Березень 2024


За добу до міліції надійшло 69 повідомлень про скоєння крадіжок. За 43 фактами відкриті кримінальні провадження.

Так, оперативники карного розшуку Дубенського міськвідділу встановили, що крадіжку велосипеду, який належить жительці села Студінка Дубенського району, скоїв 35-річний непрацюючий місцевий мешканець. Жінка залишила велосипед поблизу свого городу, де працювала, а в обідню пору виявила його відсутність. Ведеться досудове розслідування.

Правоохоронці встановили, що крадіжку грошей у 40-річної рівнянки скоїв 20-річний місцевий мешканець. Зловмисник спричинив жінці, яка перебувала у кафе матеріальну шкоду у розмірі 1000 гривень.

Міліціонери встановили, що крадіжку із супермаркету у Рівному скоїв 53-річний мешканець села Велика Омеляна Рівненського району. Чоловік викрав товарно-матеріальні цінності маркету на загальну суму близько 213 гривень.

До Радивилівського райвідділу звернувся 24-річний мешканець села Гранівка та повідомив, що у місцевому магазині невідома особа викрала з його кишені кредитну картку та в подальшому зняла кошти на суму 1 800 гривень. Оперативники карного розшуку встановили, що крадіжку скоїла 36-річна місцева мешканка, яка цими коштами розрахувалась у магазині за продукти харчування. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.