П'ятниця, 29 Березень 2024


Вчора близько 16 години у селі Великий Олексин Рівненського району, голова сімейства, виписавшись з лікарні, вдома застав жахливу картину: 18-річна дочка та 55-річна дружина лежали у ванній кімнаті на підлозі без ознак життя.

Батько того дня виписувався з медичного закладу, де лікувався стаціонарно. Аби хтось допоміг приїхати, телефонував до дружини. Однак на дзвінки ніхто не відповідав, тому привіз додому чоловіка його ж родич. Помешкання теж ніхто не відкривав, тож чоловікам довелося вибивати двері підсобного приміщення, аби зайти в будинок. У ванній кімнаті на підлозі господар виявив тіло дружини, а поряд — тіло дочки. Родич негайно викликав правоохоронців.

Провівши огляд місця події та поверхневий огляд обох жінок, правоохоронці висувають версію, що попередньою причиною смерті є ураження електрострумом, адже, на тілі матері є сліди від опіків. Втім, тіла загиблих направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка визначить остаточну причину смерті.

Що стало причиною витоку струму і чи були несправності у електропроводці, будуть встановлювати слідчі райвідідлу та співробітники «Рівнеобленерго».

 

Рівненський РВ УМВС України

в Рівненській області

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.