Четвер, 28 Березень 2024


Міжнародний фонд «Відродження» у партнерстві з Фондом розвитку аналітичних центрів (TTF) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні (SIDA) оголошують конкурс «Стажування студентів вищих навчальних закладів на базі аналітичних центрів» в межах «Ініціативи з розвитку аналітичних центрів України».

Конкурс спрямовано на залучення випускників вищих навчальних закладів до роботи аналітичних центрів; популяризацію роботи аналітичних центрів та практики аналітичних досліджень серед випускників вищих навчальних закладів; залучення нового покоління аналітиків до роботи аналітичних центрів; популяризацію практики стажувань студентів на базі неурядових організацій.

Очікується, що за результатами конкурсу буде відібрано до 20 студентів, які проходитимуть стажування на базі аналітичних центрів грантоотримувачів «Ініціативи з розвитку аналітичних центрів України» (список аналітичних центрів та тематичні напрямки їхньої роботи).

Програма стажування включатиме навчальну програму, яка складатиметься з наступних компонентів:

тренінгової програми з організаційного розвитку, менеджменту аналітичних центрів та аналізу політики;

короткотермінового навчального візиту до європейських аналітичних центрів.

Тривалість стажування: жовтень 2015 року – червень 2016 року.

Інтернам буде оплачуватися стипендія у розмірі 4 400 грн. (включно із податками).

Конкурсний відбір буде проходити у два етапи та здійснюватися Відбірковою конкурсною комісією до складу якої увійдуть представники партнерських аналітичних центрів та адміністрації МФ «Відродження».

Оголошення результатів конкурсу: не пізніше 19 жовтня.

Кінцевий термін подачі документів - 23.59 09 жовтня 2015 року за адресою  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Заявки надіслані пізніше вказаного терміну розглядатися не будуть.

Контактні особи від Ініціативи :

Софія Голота, координатор Ініціативи,  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Олена Луцишина, асистент Ініціативи, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Детальні умови участі та аплікаційна форма

За матеріалами Міжнародного фонду «Відродження»

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.