Четвер, 28 Березень 2024


За даними ГУ ДФС Рівненщини, за вісім місяців поточного року до зведеного бюджету надійшло 2078,3 млн. грн. платежів. Порівняно з відповідним періодом минулого року бюджет отримав на 668,7 млн. грн. більше.

До державного бюджету надійшло 932,8 млн. грн., місцевих бюджетів – 1145,5 млн. гривень. До загального фонду державного бюджету зібрано на 249,1 млн. грн. більше відповідного періоду минулого року (в скоригованих умовах).

Збільшення надходжень забезпечено за рахунок  податку на прибуток, податку на додану вартість, ріст по яких складає 20,8 млн. грн і 6,2 млн. грн., відповідно. Крім того, збільшення надходжень до державного бюджету відбулося за рахунок змін в законодавстві, зокрема – перерозподілу ПДФО між державним та місцевими бюджетами та введення  військового збору та податку на відсотки  з банківських депозитів, а це додатково 337,6 млн.грн.

Головне управління ДФС у Рівненській області

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.