П'ятниця, 29 Березень 2024


22-24 вересня 2015 року на території Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна») відбуватиметься ХІІІ Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє», повідомляє Міненерговугілля України.

У програмі Форуму:
  - Галузева експозиція «ПЕК України» презентує здобутки національних компаній паливно-енергетичного комплексу та стратегічні перспективи розвитку окремих секторів галузі. 
- ХІІІ Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості - 2015» за участі вітчизняних та зарубіжних виробників та розробників енергетичного, електротехнічного, світлотехнічного обладнання та приладів, енергозберігаючих технологій, продукції для гірничовидобувної та нафтогазової промисловості, засобів автоматизації для багатьох галузей господарства тощо. 
- Ділова програма Форуму (у форматі засідань, конференцій, семінарів, «круглих столів») створить умови для фахового обговорення цікавих ідей та важливих завдань енергетичної галузі, серед яких – підвищення рівня енергетичної безпеки країни, ефективність функціонування енергетичного господарства, модернізація підприємств, реформування структури паливно-енергетичного комплексу, залучення інвестицій у вітчизняну енергетику та інші.

У рамках ділової програми відбудеться ІІ Всеукраїнський семінар інженерів енергетиків, спрямований на пошук шляхів подолання дефіциту паливно-енергетичних ресурсів та визначення дієвих механізмів управління енергетичним господарством, а також ознайомлення з технологічними, технічними та організаційними методами ефективного енергозабезпечення та енергоспоживання. Цей захід надає можливість безпосереднього спілкування для головних інженерів, головних енергетиків, керівників інженерно-технічних служб підприємств з доповідачами – експертами, вченими, виробниками, фахівцями, які мають позитивний досвід застосування енергоощадних технологій та обладнання.

Сподіваємось зацікавити Вас, фахівців та працівників, очолюваного Вами підприємства, взяти участь у роботі Всеукраїнського семінару інженерів енергетиків та ознайомитись з експозицією виставки.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.