П'ятниця, 29 Березень 2024


У сфері виробництва та обігу підакцизних товарів фіскальною службою Рівненщини проведено 107 фактичних перевірок роздрібної торговельної мережі.

Серед найпоширеніших порушень - реалізація алкогольних напоїв та тютюнових виробів без супровідних документів та недотримання касової дисципліни, встановлення завищених (занижених) роздрібних цін, реалізація алкогольних напоїв на розлив на підприємствах торгівлі, які не відносяться до громадського харчування, продаж товарів без відповідної ліцензії, реалізація алкогольних напоїв з підробленими акцизними марками, порушення норм їх зберігання.

В області також виявлено два випадки реалізації алкогольних напоїв особам до 18 років.

В результаті проведених перевірок, з незаконного обігу вилучено 305 пляшок алкогольних напоїв вартістю 12,6 тис. грн. та 102 пачки тютюнових виробів на суму 1,14 тис. грн., які реалізовувались без ліцензії.

Податківцями винесено 132 рішення про застосування фінансових санкцій на загальну суму 925,22 тис. грн. 

Понад півмільйона фінансових санкцій вже надійшло до Державного бюджету.

ГУ ДФС у Рівненській області

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.