Четвер, 28 Березень 2024


Завтра, 18 вересня, о 10.00 у залі засідань Рівненської РДА відбудеться семінар з енергоефективності. Ініціаторами даного заходу є Державне агентство Держенергоефективності України.

На семінарі-практикумі кожен зможе дізнатися про те, які заходи з енергоефективності варто впроваджувати, як скористатися державною підтримкою та отримати відшкодування за «теплими» кредитами.

На запитання відповідатимуть не тільки керівники району, а й представники банків-учасників програми, торгівельних мереж, компаній-виробників енергоефективного обладнання та матеріалів, експерти.

Участь у семінарі візьмуть представники районної влади, сільські та селищні голови, депутати місцевих рад, керівники житлово-комунальних підприємств району, представники ОССБ, що діють на території району, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.

 

Прес-служба Рівненської ОДА

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.