П'ятниця, 29 Березень 2024


У суботу 12 вересня, троє хлопців – вихованців Вербської санаторної ЗОШ-інтернат,  вирішили погостити у свого однокласника  (пограти у комп’ютерні ігри), який мешкає у с. Птича. 

Залишити територію закладу їм дозволила заступник директора з виховної роботи. Жінка, зустрівши знайомого водія (Касько М.), який рухався у це ж село, попросила підвезти вихованців. Однак, через годину діти повернулись і розповіли, що потрапили у ДТП. Жодних  пошкоджень, після огляду лікаря-педіатра, у дітей не виявлено.  

Комісія, яка проводила службове розслідування стосовно випадку залишення території  навчального закладу трьома його вихованцями оприлюднила свої висновки.

«Це недопустимий випадок, коли неповнолітні діти залишають територію школи-інтернату без супроводу батьків або осіб, що їх заміняють. На превеликий жаль, він мав місце у Вербському закладі. За цей  вчинок ми оголосили заступнику директора з виховної роботи догану.

Щодо оприлюдненої інформації на кількох місцевих ЗМІ  про "експлуатацію дітей з інтернату за гроші" готовий негайно втрутитись у ситуацію, з метою припинення таких або подібних дій у закладі якщо вони мають місце. Проте, в зазначених матеріалах відсутні будь-які прізвища тих, хто може підтвердити таку інформацію. Тож звертаюсь до усіх, хто може володіти подібними фактами,  повідомити обласне  управління освіти і науки  у будь-який зручний спосіб»,  - зазначив начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський. 

Прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.