Четвер, 28 Березень 2024


У Дубно в суботу вечері між подружжям, які перебували напідпитку, виникла сварка. Роздратований поведінкою та образами 43-річної дружини, 47-річний чоловік вирішив їй відомстити та наніс удар кухонним ножем у ногу. На ранок жінка вже була мертвою від масивної крововтрати.

Подружжя частенько випивало та конфліктувало. Той злощасний день 26 вересня не став винятком. Тільки цього разу чергова сварка стала для господині останньою. Після нанесеного удару ножем чоловік іще допоміг дружині перев’язати ногу та пішов спати. Вранці, коли прокинувся, дружина вже не подавала ознак життя.

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи смерть настала внаслідок масивної крововтрати від ножового поранення правої гомілки з пошкодженням кровоносних судин.

— За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Дубенського МВ УМВС України в Рівненській області Леонід Михалко. — Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

 

СГЗ УМВС України

в Рівненській області

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.