П'ятниця, 29 Березень 2024


Після закінчення офіційного висунення кандидатів на місцевих виборах соціологічна служба "Всеукраїнського центру вивчення суспільної думки" провела чергове соціологічне опитування громадської думки у декількох містах, зокрема і в місті Рівне. Опитування проводилось на замовлення громадської організації "Інститут національних інтересів". Про це повідомляє інтернет-сайт "Рівне вечірнє".

У ході дослідження вивчались політичні настрої рівнян напередодні місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня 2015 р. Результати дослідження свідчать, що 49% рівнян абсолютно впевнені, що вони візьмуть участь у цих виборах, ще близько 42% кажуть, що, скоріше за все, візьмуть участь у виборах.

Серед місцевих організацій партій стали відомі ті, які станом на 4 жовтня можуть розраховувати на подолання 5-відсоткового виборчого бар'єра та отримання мандатів депутатів Рівнеради.

На запитання "Якби вибори депутатів Рівненської міської ради відбувались у найближчу неділю, за яку з місцевих організацій партій Ви би проголосували?" відповіді розподілились так:

Лідерами серед партійних організацій зараз є "Блок Петра Порошенка — Солідарність" (19,3%), ВО "Громадський контроль" (19,2%), Об'єднання "Сомопоміч" (9,7%), ВО "Батьківщина" (9,3%), УКРОП (8,3%) та ВО "Свобода" (7,3%). Інші політичні сили на даний час не долають виборчого бар'єра.

Дослідження проводилося методом особистого телефонного інтерв'ю у період з 1 по 4 жовтня. Вибіркова сукупність — 1000 респондентів. Вибірка є репрезентативною, оскільки відтворює статистичну структуру населення за основними соціально-демографічними (вік, стать) і територіальними ознаками (поділ міста на райони). Статистична похибка становить ±3,2%.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.