Четвер, 28 Березень 2024


Млинівський районний суд завершив розгляд кримінального провадження за фактом крадіжки із кафе у селі Ужинець. Із лави підсудних один зі спільників відправився за ґрати, решта отримали іспитові строки.

Подія сталася півроку тому. Аби потрапити до закладу, чоловіки розбили ліхтар над входом та скло у вікні, відігнувши при цьому гіллякою ґрати. Всередину проник 26-річний організатор злочину. Він передав своїм 27-ми та 31-річному спільникам винно-горілчані вироби, цигарки та солодощі на загальну суму понад три тисячі гривень. Згодом сп’янілий ватажок подався до сусіднього господарства через дорогу, де викрав кілька електропристроївіз автомобіля. Повернувшись, знову заліз у кафе та набрав ще більше товару. Відзначити вдале завершення справи трійця відправилась у лісову зону відпочинку, що на шляху до Рівного.

Зранку чоловіки розділились: наймолодший із злодіїв залишився спати п’яним на узбіччі, старші попрямували пішки до Млинова, але дорогою їх затримали міліціонери.

— Досудове розслідування цього провадження велося за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), — повідомив начальник МлинівськогоРВ УМВС України в Рівненській області Сергій Волков. – На час слідства 26-річний підозрюваний був арештований та утримувався під вартою. Окрім згаданих двох злочинів, йому було інкриміновано і скоєння ще трьох крадіжок на території Млинівщини.

Молодші учасники крадіжки мали діючі судимості, а організатор лише двома місяцями раніше був умовно-достроково звільнений із колонії.

У підсумку суд оцінив протиправні діяння 26-річного млинівчанина у три роки та три місяці позбавлення волі, його спільників засудили до трьох років за ґратами, однак ув’язнення їм замінили на один та два роки іспитового строку відповідно.

 

Млинівський РВ УМВС

України в Рівненській області

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.