П'ятниця, 29 Березень 2024


Президент Петро Порошенко підписав укази, відповідно до яких 10 спортсменів Рівненщини та 4 тренери отримають державні виплати. Про це повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

Загалом стипендії призначені для видатних спортсменів та їх тренерів із олімпійських, паралімпійських та дефлімпійських видів спорту - призерів чемпіонатів світу та Європи, XI зимових Паралімпійських ігор та XVIII зимових Дефлімпійських ігор, які відбулися в період з 2013 року по 2015 рік.

Розміри стипендій складають від 3,5 до 12 тисяч гривень.

Так, стипендії Президента України призначені десятьом видатним спортсменам Рівненщини:

Стипендії виплачуватимуться вже з листопада 2015 року. Протягом двох років державні виплати отримуватимуть чемпіони і призери Олімпійських ігор, чемпіони Параолімпійських та Дефлімпійських ігор, чемпіони світу та їх тренери. Впродовж року - призери чемпіонатів світу, Параолімпійських та Дефлімпійських  ігор, чемпіони та призери чемпіонатів Європи, а також призери чемпіонатів світу, чемпіони Європи  в паралімпійських, дефлімпійських номерах програми та їх тренери.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.