П'ятниця, 29 Березень 2024


Як уже повідомляли "Рівненські новини" сьогодні вранці у Рівному пролунало два вибухи: невідомі підкинули гранати у приватні подвір’я очільників ''Опозиційного Блоку" на Рівненщині Василя Берташа та Анатолія Юхименка. Інформацію про те, що саме екс-регіоналам підкинули гранати опублікувала громадський активіст Ліана Диновська.

Відразу ж після цього у сторону Діани Ліновської почали лунати погрози “розправою з дітьми” за опубліковану нею інформацію.

Про це сама Ліана Діановська повідомила у себе на сторінці у Фейсбуці.

"Пару хвилин тому мені передзвонила жінка з телефону +380 (67) 810 03 84 Украина, та погрожувала розправою з моїми дітьми за те, що опублікувала відому мені інфу щодо підкинутих гранат у будинки Берташа та Юхименка! Прошу всіх розповсюдити цю інфу і знайти цю мразь! Ніхто не має права зачипати у розмові дітей! Тим паче погрожувати розправою!"

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.