П'ятниця, 29 Березень 2024


Сьогодні, під час першої сесії нового складу Березнівської районної ради обрано нового керівника. Ним став представник Народної партії Леонід Каменчук. За нього віддали свій голос 21 депутат.

Його опонента, колишнього голову райради Віталія Ничипорука підтримали 11 депутатів.

Нагадаємо, що незважаючи на шалений тиск з боку голови районної державної адміністрації Миколи Мельника сесія районної ради все таки відбулася та обрала свого нового керівника.

Микола Мельник блокував проведення сесії, адже хотів щоби саме Віталія Ничипорука обрали головою, але голосів для цього катастрофічно не вистачало. Саме тому останніми днями на депутатів райради посилився тиск з боку самого Миколи Мельника та його бізнес-партнера, екс-кандидата в депутати облради від "Опозиційного блоку" Юрія Мадея.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.