Четвер, 28 Березень 2024

Фото: Рівне вечірнє

Сьогодні відбулася прес-конференція для місцевих ЗМІ під час якої депутати облради від партії "БПП "СОЛІДАРНІСТЬ" Юрій Благодир та Олександр Корнійчук розповіли про те, що нині відбувається в облраді та як працюватиме пропрезидентська фракція надалі. 

За словами Юрія Благодиря депутатська фракція "СОЛІДАРНІСТЬ" проти того, аби сесія облради відбувалася аж 4 грудня. До того ж, стверджує Юрій Благодир цю дату ніхто не з всіма фракціями не узгоджував.

"Як вказано у розпорядженні голови про проведення сесії, її перенесли аж на 4 грудня через нібито пропозиції депутатських фракцій, які прозвучали на погоджувальній раді. Запевняю Вас, що такого органу, як «погоджувальна рада» взагалі не існує. А на зустрічах, на яких був присутній і наш депутат Олександр Корнійчук, мова про перенесення сесії взагалі не йшла. Знову все зробилено під столом, кулуарно", - зазначив під час прес-конференції Юрій Благодир.

Як повідомив Юрій Благодир така підкилимна гра, може незабаром стати приводом для того, аби вже у грудні підняти питання про оголошення Володимиру Ковальчуку недовіри.

"Всі стали свідками того, що Рівненську область у Києві віддали Ляшку як трофей. Депутатів облради просто поставили в позу, в якій задоволення не отримаєш. Однак, наша фракція готова до конструктивної роботи, і саме тому ми запропонували формулу 5-3-3 (5 голів комісій, з посади заступників голів комісій та 3 секретарі комісій мали би відійти найбільшій фракції у облраді "СОЛІДАРНІСТЬ" - від ред.) нашим колегам по обласній раді, аби рада принаймні змогла запустити свою роботу. На жаль, поки порозуміння немає. Кажуть, що ділити комісії будуть згідно домовленостей, які досягли перед голосуванням за голову облради. А що залишиться – віддадуть нам", - повідомив Юрій Благодир.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.