Четвер, 28 Березень 2024


На захист "радикального" голови обласної ради Володимира Ковальчука від журналістів незабаром у Рівне може приїхати народний депутат України якого звинувачують у отриманні чималого хабара, його однопартієць Ігор Мосійчук, що нині перебуває у одній зі столичних лікарень. 

Принаймні такий візит анонсував помічник народного депутата Мосійчука Станіслав Коломієць у мережі Фейсбук. 

У коментарях до матеріалу опублікованому інтернет-виданням Голосно між помічником нардепа та помічником голови облради Сергієм Постоловським відбувся надзвичайно цікавий діалог. 

Станіслав Коломієць: - Мій братик ( швидше за все йдеться про Ігора Мосійчука - від ред.) там все розрулить, треба буде приїдемо на допомогу

Сергій Постоловський: - Вже починаємо працювати. Все буде добре. Ти ж знаєш)

Станіслав Коломієць: - А точно, я ж забув що ти там контролюєш все, скоро ми з Ігорем до вас приїдемо, вчора в лікарні це питання обговорювали.

Нагадаємо, що протягом минулого тижня з новим головою Рівненської облради Володимиром Ковальчуком виникло декілька скандальних ситуацій, переважна більшість яких так чи інакше пов'язана зі ЗМІ. Ситуація настільки критична, що у Києві, центральне керівництво Радикальної партії Олега Ляшка особисто підключилося до її вирішення.

Спочатку відрядили до Рівного відомого документаліста Марка Греся, аби той налагодив контакти з пресою. Згодом, на сайті "Оглядач", що належить екс-регіоналу Михайлу Бродському вийшов замовний матеріал, в якому Володимира Ковальчука називають Героєм Майдану, а місцевих журналістів звинуватили у продажності. І от тепер, рівнянам варто готуватися до візиту одіозного депутата ВР, звинуваченого у хабарництві Ігора Мосійчука. 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.