Четвер, 28 Березень 2024


Із заявами на отримання земельних ділянок звернулося 4 672 учасників АТО
Найбільшу кількість заяв отримали у Рівному – 1413, а також у Рівненському районі – 862.

 
Усього із заявами про отримання земельної ділянки до територіальних органів Держгеокадастру та органів місцевого самоврядування Рівненської області звернулись 4672 учасників АТО.

Найбільшу кількість заяв отримали у Рівному (1413), Рівненському (862), Здолбунівському (364) та Костопільському (355) районах. Звернення військовослужбовців землевпорядна служба розглядає у першочерговому порядку.

Наразі учасники АТО та члени родин загиблих військовослужбовців отримали 2361 дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на Рівненщині.
Загальна площа відведених земель становить 329,8 гектара.

Військові використають 1542 земельних ділянки, а це 148 гектарів, під будівництво.

Садівництвом планують займатися на 659 наділах площею 68,8 гектара. Ще 160 земельних ділянок (112,3 гектарів) призначені для ведення селянського господарства.

Довідка. Надання у власність земельних ділянок учасникам АТО здійснюється у порядку, визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що такий громадянин не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення та надав документ, який посвідчує його участь в АТО.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.