Четвер, 28 Березень 2024


У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного вперше відбувся урочистий випуск циклу курсів військової підготовки осіб рядового і сержантського складу з вищою освітою, які відтепер мають право обіймати офіцерські посади та отримати звання молодшого лейтенанта.

Протягом трьох місяців слухачі цих курсів отримували ґрунтовні знання, які дозволять їм стати ефективними командирами у майбутньому.

Більшу частину часу слухачі провели на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки, на практиці закріплюючи свої знання.

Після трьох місяців інтенсивного навчання, слухачі показали високий рівень підготовки. До їх навчання були залучені кращі науково-педагогічні працівники нашого навчального закладу, виділено чимало ресурсів та бойової техніки.

У Львові посвідчення про закінчення курсів отримали понад 60 осіб, із них 17 військовослужбовців оперативного командування «Захід».

Всі вони повернуться до своїх військових частин, де приймуть посади відповідно до своїх нових знань. Такі курси у навчальному закладі триватимуть на постійні основі. І через місяць лави вітчизняного військ поповнить чергова когорта «молодших лейтенантів».

Як зазначила молодший лейтенант Тетяна Камерістова, з одної із військових частин Рівненського гарнізону, дані курси – це дуже очікувана і бажана сходинка у військовій кар’єрі кожного з нас.

- Зараз в Україні триває збройне протистояння, незалежно від того чоловік ти, чи жінка – ми повинні зробити все, заради перемоги та мирного майбутнього для українського народу, - підкреслила вона.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.