П'ятниця, 29 Березень 2024


Сьогодні, 16 грудня у Центральному військовому госпіталі народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко вручив свідоцтво про власність і ключі від нової 2-кімнатної квартири у Києві Герою України, полковнику з Рівненщини Ігору Гордійчуку.

Командир розвідувального підрозділу Гордійчук до останнього разом із своїми бійцями у серпні обороняв від російських окупантів Савур-могили на Донеччині. Під час виходу з оточення отримав тяжке поранення в голову, з того світу його витягли наші славні лікарі.

12 листопада Ігор зустрів своє 42-річчя, у нього є дружина Таня і 18-літня донька. Але за більш ніж 20 років служби в Збройних Силах полковник Гордійчук не розжився на власне житло і перебивався в гуртожитках.

"Сьогодні разом із колегою Сергієм Скуратовським ми виправили цю несправедливість, тепер у Ігора є власна квартира. Це найменше, що ми могли зробити для нашого Героя. Многая літа усім Захисникам України. Слава Україні!", - зазначив Олег Ляшко.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.