Четвер, 28 Березень 2024


Головному лікарю комунального закладу охорони здоров’я "Березнівська центральна районна лікарня" Василю Піддубному на найближчій сесії Березнівської районної ради буде винесено дисциплінарне стягнення. Проект рішення з даного питання розміщено на сайті райради.

Як зазначено у проекті рішення, враховуючи те, що з рішення апеляційного суду Рівненської області від 11 червня 2015 року у справі №555/2054/14-ц, провадження №22-ц/787/1011/2015 випливає, що районному бюджету нанесено збитків на суму 15 200 гривень 47 копійок непрофесійними діями та перевищенням службових повноважень головним лікарем комунального закладу охорони здоров'я "Березнівська центральна районна лікарня", районна рада вирішила приятягнути Піддубного до дисциплінарної відповідальності.

Ініціатором притягнення до відповідальності став голова Березнівської районної державної адміністрації Микола Мельник.

Хоча, якщо враховувати декілька факторів: непрофесійні дії, перевищення службових повноважень та нанесення збитків бюджету то дисциплінарне стягнення виглядає скоріше порятунком, аніж реальним покаранням. Єдиний правильний вихід - відправити у відставку такого горе - керівника.

Нагадаємо, Василь Піддубний - був одним із найактивніших членів Партії Регіонів в Березнівському районі часів президенства Віктора Януковича. Після Революції Гідності громадськість району вимагала відставки головного лікаря райлікарні, і Піддубний сам написав заяву на звільнення, яку підтримала районна рада. Однак через деякий час він передумав і через суд поновився на займані посаді.

На останніх місцевих виборах балотувався до обласної та районної рад від Європейської партії України. Депутатом жодної з них не став, що свідчить про недовіру мешканців району до даної особи.

Коментарі:

Коментарі   

+5 # народ 17.12.2015, 19:22
Як ви, панове РЕВІЗОР , грубо помиляєтесь!!! А на півмільона , що вкрав за півроку роботи (ціна тільки ВОЛЬВО, не враховуючи квартир у Рівному для дочки і таке інше) Оце збитки його маштабів!!!!! Гнать такого шизофреніка, хабарника-наглю ку у три шиї !!!!!
Відповісти

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.