Четвер, 28 Березень 2024


Згідно розпорядження голови обласної ради від 5 січня 2016 року № 01, яке підписав Володимир Ковальчук, у вівторок, 12 січня, відбудеться засідання позачергової третьої сесії обласної ради сьомого скликання.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради.

До порядку денного засідання внесено питання: «Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік», враховуючи вимоги частини 2 статті 77 Бюджетного кодексу України, відповідно до частини 4 статті 46, пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту обласної ради сьомого скликання. 

У двотижневий строк з дня офіційного опублікування закону про Державний бюджет України обласна рада приводить обсяги міжбюджетних трансфертів у відповідність із законом про Державний бюджет України.

Як відомо, 31 грудня 2015 року було офіційно опубліковано закон про Державний бюджет України, - зазначив голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук.

Початок засідання об 11-00 у сесійній залі обласної ради (м.Рівне, майдан Просвіти,2, ІІІ пов).

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.