П'ятниця, 29 Березень 2024


Мешканцям Рівненщини допомагають виплачувати «теплі» кредити на купівлю енергоощадного обладнання та «негазових» котлів.

Так, більше 1200 жителів області отримали компенсацію у сумі 200 тисяч гривень на утеплення своїх осель. Гроші їм виплатили з головної скарбниці області, чим значно здешевили «теплі» кредити.

Тим часом Здолбунівщина також долучилася до державної ініціативи стимулювання населення із впровадження енергоефективних заходів. Так, вісьмом мешканцям району виплатять 2 тисячі гривень, які підуть на компенсацію відсоткових ставок за «теплими» кредитами.

Загалом у минулому році банками області видано «теплих» кредитів на суму близько 58 мільйонів гривень. Майже 9 мільйонів жителі області витратили на купівлю більше півтисячі котлів. А близько 49 мільйонів пішло на придбання енергоощадного обладнання. Також позики на утеплення отримали три ОСББ на суму 200 тисяч гривень.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.