Четвер, 28 Березень 2024


Верховний суд України визнав правомірними дії Управління Держархбудінспекції у Рівненській області щодо накладення штрафу на суму 109,6 тис. грн. на забудовника магазину з універсальним асортиментом товарів  «Колібріс» на вул.Д.Галицького, 11 в м.Дубно. 

Під час перевірки вказаного об’єкту виявлено, що замовник – ТОВ «Інвестиційна група «Глобус» - вніс недостовірні дані до декларації про готовність об’єкту до експлуатації. А саме роботи, що були визначені проектною документацією зазначеного об’єкта не були виконані в повному обсязі.

Замовник будробіт оскажив рішення ДАБІ у суді. Після тривалого розгляду у різних судових інстанціях Верховний суд України підтвердив правомірність дій Державної архітектурно-будівельної інспекції. 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.