Четвер, 28 Березень 2024


Як стало відомо "Рівненським новинам" з власних джерел голова Аграрної партії України Віталій Скоцик всерйоз розглядає можливість висунення свої кандидатури на майбутніх президентських виборах, що мають відбутися в 2019 році. Віталій Скоцик народився 15 березня 1972 року в с.Симонів Гощанського району Рівненської області. 

До того як у вересні 2014 року очолив Аграрну партію України Віталій Скоцик працював на посадах топ-менеджера в ряді українських та міжнародних аграрних корпорацій. 

Сьогодні у команді Віталія Скоцика працюють колишній нардеп та екс-голова Рівненської ОДА Віктор Матчук, екс - Віце-прем'єр-міністр України Роман Безсмертний, колишній міністр енергетики Іван Плачков та ще ряд колишніх урядовців та чиновників.

Остаточне рішення про своє балотування на найвищу державну посаду політик з рівненським корінням має прийняти ближче до початку виборчої кампанії 2019 року, однак вже сьогодні можна спрогнозувати, що він може стати реальним конкурентом іншим бажаючим зайняти посаду Президента України.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.