П'ятниця, 29 Березень 2024


Депутата Рівненської обласної ради Діану Гордійчук, яка також очолює благодійну організацію «Фонд РУЄВИТ» нагородили почесним нагрудним знаком «За заслуги перед Збройними Силами України».

Така нагорода є направду заслуженою, адже Діану Гордійчук знають у Рівному як активну волонтерку, яка об’єднала навколо себе таких же небайдужих людей. Волонтери РУЄВИТУ з червня 2014 року допомагають нашим військовим у зоні АТО. Вони неодноразово возили на передову допомогу зібрану на Рівненщині. Крайня поїздка на схід запам’ятається бійцям святковими колядками у виконанні волонтерів благодійної організації «Фонд РУЄВИТ».

"Несподівано, але дуже приємно. Це перша така нагорода для волонтерів РУЄВИТУ. Ми вже давно допомагаємо українським військовим і будемо продовжувати до перемоги", - прокоментувала нагородження Діана Гордійчук.

«За вагомий особистий внесок у забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України та за зразкове виконання військового (службового) обов’язку» - йдеться у витязі з наказу начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України Віктора Муженка.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.