П'ятниця, 29 Березень 2024


Сьогодні, 2 лютого в Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулася зміна в.о. ректора. Відповідно до розпоряджень голови Рівненської обласної ради Володимира Ковальчука від виконання обов’язків звільнено Лавренчука А.О., і відразу ж його ж розпорядженням призначено виконувачем обов’язків ректора Рівненського ОІППО Симака Дмитра Михайловича.

Дмитро Симак є уродженцем міста Бурштин Івано-Франківської області, а останні роки жив та працював викладачем у Львові в Національному університеті "Львівська політехніка". Окрім того, в 2014 році під час позачергових парламентських виборів він балотувався у Верховну раду від Радикальної партії Олега Ляшка.

Новий очільник рівненського інституту в 2012 році також пробував свої сили до українського парламенту як самовисуванець по в.о № 84 (Івано-Франківська область), і саме тоді "вляпався" у скандал як організатор виборчих каруселей. Якщо вірити Івано-Франківській пресі, то саме за сприяння Дмитра Симака у Бурштині напередодні виборів з’явилося кілька сотень людей з судовими рішеннями, за якими вони могли проголосувати на бурштинських дільницях.

Окрім того, у день виборів, на округ прибули кілька автобусів з молодими людьми, які були студентами національного університету “Львівська політехніка”. 

А на початку 2014 року якраз у розпал Євромайдану знову поскандалив, на цей раз обізвавши злодіями усіх без винятку голів місцевих рад Галицького району Івано-франківської області. 

Сільські, селищний та міські голови району, були обурені таким виступом Симака і прийняли Звернення до громади району в якому закликали "бути пильними та не дати себе обдурювати такими горе-політиками". Вони переконані, що Дмитро Симак виконував роль провокатора від влади Януковича,основною метою якого було сіяти розбрат і породжувати конфлікти.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.