П'ятниця, 29 Березень 2024


Президент України Петро Порошенко сьогодні під час відвідування Головного військового клінічного госпіталю, що розташований у місті Києві зустрівся з пораненим полковником із Рівненщини, Героєм України Ігорем Гордійчуком. 

"Саме на таких Героях, як Ви, і тримається наша армія та Україна. Дякую за подвиг! Ваш досвід та знання будуть надзвичайно корисні новому поколінню захисників Вітчизни", - зазначив Петро Порошенко під час зустрічі.

Нагадаємо, полковник ЗСУ Ігор гордійчук родом з села Залізниця Корецького району Рівненської області. Брав безпосередню участь у багатьох операціях під час АТО, очолював загін спецназу при виконанні завдань в тилу противника, командував боями по зайняттю Савур-могили. 

В серпні 2014 року Ігора Гордійчука було важко поранено під час виконання бойової операції. З 1 вересня 2014 року полковник перебувавав в реанімації нейрохірургічного відділення, переніс кілька операцій.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.