Четвер, 28 Березень 2024


19-20 березня за підтримки Totem Dance Group у Рівному стартує всеукраїнський проект «Ре_ТАНЦ_Формація», організатором якого є Антон Сафонов.

Проект покликаний пом’якшити бар’єр нерозуміння сучасного танцювального мистецтва у широкої верстви населення, згуртувати представників українського сучасного танцю для подальшого взаєморозвитку нових творчих відносин та створення нових проектів.

В рамках проекту:

19 березня на сцені міського палацу культури «Текстильник» (вул. Гагаріна, 6) о 19:00 для рівненського глядача  буде представлено новий формат заходу - «Вечір сучасного танцю»:

- танцювальний спектакль "Game Zone" (Антон Сафонов, Київ)
- постановка «Яка вона?» (Юлія Москаль, Вадим Жалюк,Рівне)
- постановка «Не все вирішуємо ми»  (Анастасія Ташлікович, Рівне)

20 березня у Flash contemporary dance studio пройдуть майстер-класи з сучасного танцю для дітей та дорослих від педагогів Totem dance school (м. Київ): Антона Сафонова, Крістіни Слободянюк, Альони Міц, Ярослава Кайнара.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.