П'ятниця, 29 Березень 2024


До майбутнього весняно-літнього сезону роботодавці почали готуватися ще наприкінці зими. Найбільший попит на сезонних працівників традиційно спостерігається в сфері туризму, розваг і готельно-ресторанного бізнесу. Також сезонну роботу пропонують агрокомпанії та організації, які займаються благоустроєм міста.

Головним «постачальником» весняно-літніх вакансій традиційно є сфера туризму. Готуючись до високого сезону, роботодавці шукають гідів, інструкторів, аніматорів, медичних працівників і обслуговуючий персонал. Робота для цих фахівців є як на території України, так і за кордоном. Не відстає сфера громадського харчування та вуличної торгівлі. У більшості ресторанів починають працювати літні майданчики, а в парках з'являються точки з продажу напоїв та вуличної їжі. Відповідно, зростає попит на офіціантів, барменів, продавців морозива і напоїв. Також додаткових працівників на весняний період потребують агрокомпанії та організації з благоустрою міста. За даними бази вакансій hh.ua, збільшилася кількість пропозицій для озеленювачів, садівників, агрономів і менеджерів з продажу рослин.

У Харкові потрібен Інструктор-аніматор для дітей, головним завданням якого буде підготовка і проведення спортивних ігор на природі. Робота сезонна. Рівень винагороди коливається від 3 000 до 6 000 грн. і залежить від обов'язків, які готовий взяти на себе співробітник. У доповненні до зарплати - безкоштовне харчування і можливість жити на території табору.

Для роботи в Україні і Болгарії шукають Майстра дитячої команди. Пошукачеві доведеться пройти серйозний конкурсний відбір: написати про себе есе, відвідати співбесіду, тренінг і 5-денний семінар-практикум. На початковому етапі потрібно мати вищу або незакінчену вищу освіту, обов'язковий досвід роботи з дітьми, високий рівень особистої відповідальності, харизматичність і творчий підхід до роботи. Тих, хто пройде відбір, чекає цікава робота в команді однодумців, можливість подорожувати і реалізовувати власні ідеї. Зарплата від 5 000 до 7 000 грн. залежно від якостей і навичок кандидата. Є можливість постійного працевлаштування в офіс.

У зв'язку з відкриттям велосипедного сезону виник попит на Майстрів по ремонту велосипедів. Головні вимоги вакансії: підвищений інтерес до велосипедного напрямку, наявність практичних навичок в обслуговуванні велосипедів і відповідальне ставлення до виконання завдань. Розмір винагороди від 5 000 грн. Можливий індивідуальний графік роботи.

Сучасний туристичний комплекс запрошує на сезонну роботу Старшого бармена. Головні вимоги до претендентів: знання видів, асортименту і технології приготування алкогольних коктейлів; дотримання касової дисципліни та вміння працювати з програмою R-Keeper. Роботодавець обіцяє гідну зарплату, безкоштовне проживання та харчування. Приємним бонусом буде дружній колектив і робота поблизу моря. 

Для вуличної торгівлі потрібен Продавець морозива та безалкогольних напоїв. Обов'язковою умовою роботи є наявність медичної книжки. Графік роботи - тиждень через тиждень. Зарплата від 5 000 грн. + оформлення по КЗпП.

Компанія-постачальник засобів для захисту рослин шукає на весняний період Диспетчера з транспорту. Обов'язкова вимога до претендентів: знання транспортного документообігу та досвід роботи на аналогічній посаді від 1 року. Обов'язки диспетчера передбачають обробку заявок на доставку товару, формування рахунків на оплату транспорту і контроль руху водіїв. Також на тимчасову роботу в компанію потрібен Бухгалтер. У співробітників буде можливість працювати з березня по червень включно. Компанія гарантує стабільну і своєчасну оплату праці.

Для роботи на приватній садибі під Києвом потрібен досвідчений Садівник. Претендентові на вакансію необхідно добре розбиратися в рослинах, знати особливості обрізки дерев і стрижки газонів. Роботодавець забезпечує всією необхідною технікою, надає окремий будиночок для проживання і можливість працювати 5 або 7 днів в тиждень на вибір. Робота сезонна - з березня по листопад. Оплата - 250 грн. на день.

Для роботи в садовому центрі потрібен Менеджер з продажу рослин з агрономічною або садово-парковою освітою, а також досвідом роботи в розсаднику або садовому підприємстві. Розмір зарплати 4 500 - 5 000 грн. Період роботи - весна 2016 року.

Для тих, хто готовий до роботи з сезонним персоналом, відкрита вакансія Агронома-дослідника. Вимоги до претендентів досить серйозні: вища освіта, досвід роботи від 3-х років, знання англійської і бажано французької мов, а також хороші організаторські здібності. Серед інших обов'язків агроному доведеться займатися закупівлею насіння, брати участь в логістичній доставці техніки, а також проводити моніторинг сільськогосподарських робіт. Винагородою для фахівця такого рівня стане хороша зарплата, офіційне працевлаштування та повний соціальний пакет.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.