П'ятниця, 29 Березень 2024


На сьогодні в Україні було люстровано 900 осіб. А про те, як відбувається процес очищення влади в Рівненській області, йтиметься в середу під час прес-конференції «Як проходить люстрація на Рівненщині: проблеми та шляхи вирішення», організованої РОГО «Комітет виборців України».

Під час заходу будуть представлені результати спостереження за ходом люстрації в Рівненській області. Зокрема, громадські активісти висловлять своє бачення з приводу того, як в нашому регіоні після Революції Гідності відбувається процес очищення влади. А фахівці управління юстиції розкажуть, як наразі проходить люстрація на Рівненщині і які труднощі виникають при її проведенні.

В ході обговорення будуть висловлені рекомендації щодо того, як поліпшити механізми люстрації в подальшому.

В заході візьмуть участь:

- Олексій Горецький, директор РОГО «Комітет виборців України»;

- Іванна Смачило, начальник Головного територіального управління юстиції в Рівненській області;

- Святослав Клічук, голова правління ГО «Рівненський центр «Соціальне партнерство».

Прес-конференція відбудеться 16 березня 2016 року об 11:00 в Рівненському будинку вчених за адресою: м. Рівне, вул. Симона Петлюри, 17 (2-ий поверх).

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.