Четвер, 28 Березень 2024


15 березня о 08:12 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Берестівка, Володимирецького району, в приватному житловому будинку виникла пожежа. До місця виклику негайно виїхав черговий караул вогнеборців 11-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру.

По прибуттю рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в одній із кімнат дерев’яного житлового будинку. Пожежа вже почала поширюватися через перекриття на покрівлю будинку. В апаратах на стисненому повітрі рятувальниками за допомогою водяного ствола о 08:47 пожежу було локалізовано, а о 09:51 остаточно ліквідовано.

В ході ліквідації на місці пожежі виявлено тіло загиблого господаря оселі 1951 р.н. Внаслідок пожежі вогнем знищено ліжко та матрац, пошкоджено дерев’яну шафу, стіни на перекриття. Загальна площа пожежі склала орієнтовно 15 м.кв. Житловий будинок від вогню було повністю врятовано.

В ході огляду місця події та з слів свідків було встановлено, що загиблий у господарстві проживав один, часто зловживав спиртними напоями та дозволяв собі куріння всередині житлового будинку. Односельчани стверджують, що на момент виявлення пожежі будинок був зачинений зсередини, а з нещільностей в дверях та вікнах йшов дим.

Огляд місця пожежі показав, що найбільші прогари в дерев’яній підлозі знаходяться саме біля місця, де знаходилося ліжко, на якому спав господар. Враховуючи всі ці обставини можна припустити, що причиною виникнення пожежі є необережність під час куріння власника помешкання.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.