П'ятниця, 29 Березень 2024


Як стало відомо "Рівненським новинам" завтра під час пікету нелегальних бурштинщиків біля стін облдержадміністрації представники облвійськкомату нарешті матимуть змогу вручити повістки до лав Збройних сили України тим нелегальним копачам, які ховаються від служби в поліських лісах.

За словами нашого джерела найбільша проблема з врученням повісток якраз саме в північних районах Рівненської області.

Як повідомила в соцмережі Фейсбук відомий рівненський волонтер Вікторія Шинкаренко з нелегальних копачів бурштину можна сформувати не один військовий батальйон.

"Завтра буде гарна нагода для воєнкомів вручити повістки всім тим, хто ховається в лісах Полісся від призиву. На другу годину біля ОДА стягуються бурштинщики щоб боротися проти «бурштинової мафії» :))) а саме, "мітинг протесту", "майдан" "горілишини", думаю без вил не обійдеться, хоча це вже більше на граблі схоже. І все це для того щоб поновити на посаді голову Рівненської облради Ковальчука.

Воєнком Михайло Твердохліб – вони вже готові та «укомплектовані» для передка:) 

Батальйон "Бурштин" вже з навиками копання бліндажів, оснащенні тепловізорами, позашляховиками, озброєні і дуже небезпечні, при повному параді чекатимуть ваших повісток о 14.00 біля ОДА. І красівим теж роздайте, даби розбавити суворі армійські будні)

А тим атошнікам яких втягують у різного роду акції, порада не вестися – вас просто використовують", - зазначила Вікторія Шинкаренко.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.