П'ятниця, 29 Березень 2024


Сьогодні, 18 березня в Рівному під стінами Рівненської облдержадміністрації відбувається небагаточисельний мітинг Радикальної партії Олега Ляшка та нелегальних бурштинокопачів. Про присутність останніх свідчить мотопомпа яку вони принесли під стіни ОДА. 

Окрім того, на мітингу присутні молодики в спортивних штанах та туфлях. Присутній на мітингу також і народний депутат України від Радикальної партії Ігор Мосійчук якого минулоріч зловили на хабарі та відкрили кримінальну справу.

Є на мітингу і місцеві політики, які вже давно знаходяться на обочині політичного олімпу області, але таким чином намагаються про себе заявити. Мова йде про представника Люстраційного комітету Івана Кур'яніка, голову УНКП в Рівненській області Лілію Москальову та ін.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.