П'ятниця, 29 Березень 2024


Про свободу особистості студентам МЕГУ розповів професор Університету Маямі зі Сполучених Штатів Америки  Маркус Джоуб. До рівненського вишу він завітав із лекціями про особистісний розвиток людини як невід’ємного чинника побудови процвітаючої країни. 

Про вплив особистісної свободи на формування уряду та державної стратегіії студентам юридичного та історико-філологічного факультетів МЕГУ розповів професор Університету Маямі зі Сполучених Штатів Америки  Маркус Джоуб. Він зазначив, що  свобода на державному рівні, в бізнесі і в соціумі породжує успішних людей, які будують процвітаючу країну. Головне, аби державна політика не заважала самореалізації її громадян. Так,  Маркус Джоуб пригадав як юнаком зміг сам придбати своє перше авто.

"Я продавав ход-доги, поп-корн, колу, а коли мені виповнилось 16 років, я придбав автомобіль, сам, без допомоги батьків. І бензин і страховку купував сам. Адже є можливості, свобода", - розповів Маркус Джоуб.

За словами проректора МЕГУ Наталії Терновик, студенту, як особистості, світогляд якої якраз формується, необхідно не лише давати знання, але й приділяти чималу увагу виховним моментам, вчити саморозвитку.

"В нашому університеті звертають увагу не лише на те, аби дати хороші знання. Ми також приділяємо велику увагу розвитку особистості. Через те в нашому університеті є центр естетично-громадянського виховання. На мою думку, такі лекції сприяють формуванню громадянської позиції, вихованню певних моральних цінностей і розвитку особистості  в цілому", - зауважила Наталія Терновик.

Окрім лекції щодо особистісної свободи Маркус Джоуб також провів вже більш практичну лекцію на тему «Статистики» та «Розробки даних», адже в Сполучених Штатах Америки він є фахівцем цієї галузі.   

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.