Вівторок, 19 Березень 2024


На фасаді Олександрійської школи Рівненського району урочисто відкрили пам’ятну дошку загиблому учаснику АТО Андрію Мельнику.

У січні минулого року старший сержант 13-го батальйону територіальної оборони «Чернігів-1» загинув в бою поблизу Вуглегірська.

Присутні - батьки, родичі та побратими загиблого, в.о. голови РДА Сергій Подолін, Олександрійський сільський голова Тетяна Михасюк, в.о. військового комісара Рівненського міського військкомату Руслан Ткачук, громадськість – хвилиною мовчання вшанували загиблого Героя. Священик освятив меморіальну дошку, а військові відсалютували залпами.

Тетяна Михасюк поділилася спогадами про Андрія Мельника, яка знала його з дитинства та бачила, як зростав справжній воїн. У свою чергу Руслан Ткачук звернувся зі словами шани та висловив велику вдячність сім’ї Андрія, його вчителям за те, що виховали патріота України, який віддав за неї життя.

Потому відбувся шкільний турнір з баскетболу імені учасника АТО Андрія Мельника.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.