Четвер, 28 Березень 2024


Особам похилого віку, яким вже призначена субсидія, вона буде автоматично продовжена на весняно-літній опалювальний період. Таку інформацію повідомив  Міністр соціальної політики України Павло Розенко.

"Система субсидій досить непогано спрацювала. На сьогодні близько 6 мільйонів українських родин, які оформили субсидії, захищені внаслідок підняття тарифів на газ та житлово-комунальні послуги", - повідомив він.

За словами Міністра, система субсидій буде продовжена і наступний опалювальний період. "Більше того, ми зробили систему субсидій автоматичною. І на наступний період тим людям, які знаходяться сьогодні в системі субсидій, вона буде продовжена автоматично. Без додаткового звернення до управлінь соцзахисту", - повідомив міністр.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.