П'ятниця, 29 Березень 2024


«Народний контроль»  Рівненщини вимагає звільнити директора «Дермансько-Острозького» парку, якого підозрюють у нецільовому використанні коштів. З відповідною вимогою активісти звернулись до голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталія Чугуннікова.

Нагадаємо, ще на весні торік ревізія фінансово-господарської діяльності  Національного природного парку «Дермансько-Острозький» виявила: директор Олександр Верцеха витрачав державні кошти не за призначенням. Утім його не лише не притягнули до відповідальності, а й знову – після того, як він розірвав трудову угоду –  призначили на посаду.

Наразі стало відомо, що Державна фінансова інспекція подавала позов до Обласного адміністративного суду на парк «Дермансько-Острозький», аби стягнути з них кошти в сумі 749,9 тис гривень. Позов задовольнили лише частково.

Утім «Народний контроль» наполягає на повноцінному розслідуванні справи та покаранні чиновника, який розкрадав державні кошти.

«Упевнений, що прикладів, схожих до НПП «Дермансько-Острозький», коли на підприємства повертають керівників, що завдавали мільйонних збитків державі, безліч. Завдання активістів – не допустити наступних розкрадань, контроль над діями правоохоронних органів, доведення до логічного завершення ганебних корупційних справ, оголошення підозри про злочин та притягнення до відповідальності», – наголосив  голова осередку «Народного контролю» на Рівненщині Дмитро Сільман.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.