П'ятниця, 29 Березень 2024


Департамент соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації очолить Віталій Ундір, який до недавнього часу очолював Острозьку райдержадміністрацію.

Вчора Президент України звільнив Віталія Ундіра з посади голови РДА у відповідності з Законом України "Про державну службу", яка чітко забороняє суміщення посади голови місцевої адміністрації з депутатським мандатом. Нагадаємо, Віталій Ундір є депутатом Рівненської обласної ради від БПП "Солідарність".

"Дорогі друзі, колеги, шановні опоненти! Щиро дякую за співпрацю та підтримку під-час керівництва районом!

Це був не простий час і тому мабуть не все вдалося, разом з тим маємо багато позитивних зрушень в районі, над подальшим втіленням яких буду працювати вже як депутат обласної ради!

Не звик триматися за посади, тому і не став чекати відміни чи призупинення норми ЗУ Про державну службу, яка чітко забороняє суміщення посади голови місцевої адміністрації з депутатським мандатом!

Також не буду кривити душею та повідомлю про пропозицію очолити департамент соціального захисту ОДА, ця посада на сьогодні є вакантною, мабуть через те що радше нагадує "електричний стілець")

P.S. Все буде добре! Слава Україні!!!", - повідомив Віталій Ундір у себе на Фейсбуці.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.