Четвер, 28 Березень 2024


Днями, рівненський виробник металевих протипожежних дверей “Сталь-М” отримав сертифікат підтверджуючий, що система якості підприємства відповідає вимогам стандарту ДСТУ ISO 9001:2009 (ISO 9001:2008, IDT).

“Отримання цього сертифікату, в черговий раз підтвердило високий рівень організації нашого виробництва та якості продукції, що випускається”, - зазначив заступник директора з виробництва “Сталь-М” Євгеній Смоляр.

Варто зазначити, що контроль відповідності сертифікованої системи управління якістю вимогам чинного законодавства здійснювався шляхом наглядового аудиту. В ході перевірки було інспектовано всі підрозділи заводу металовиробів “Сталь-М”. 

Сертифікат дійсний до 2021 року та розповсюджується на виробництво металевих дверей; металевих протипожежних дверей, люків та воріт; металевих та протиударних дверей та блоків дверних; металевих сейфів; поверхневого вогнезахисного обробляння (фарбування, штукатурення, обмотування, облицювання); вогнезахисту дерев’яних конструкцій. 

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.