Четвер, 28 Березень 2024


Колишній екс-депутат Рівненської обласної та очільник її бюджетної комісії Олексій Кособуцький переконаний, що законним головою Рівненської обласної ради є представник БПП "Солідарність" Олександр Корнійчук.

Про це він повідомив в програмі "Тіньовий сектор" на інтернет-сайті ВСЕ.

- На мій погляд голова облради – Олександр Корнійчук. Тому що що б ми не говорили про рішення судів, але важливішим є голос депутатів. Навіть якщо прийнято рішення з порушенням регламенту, депутати проголосували за Корнійчука.

За словами Олексія Кособуцького в даному випадку рішення депутатського корпусу важливіше за рішення суду і вони можуть робити будь - які призначення.

- Така практика існує у Верховній раді, у раді попереднього скликання і під час Майдану. По великому рахунку наша політика зводиться до того, що депутати, які увійшли в зговір, можуть все. І сьогоднішня обласна рада так і працює. Щоб рішення було прийнятим, мають проголосувати 33 депутати. Руками Ковальчука ми виховуємо цю дисципліну.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.